Супичка е вече с мобилно приложение за Android и iOS

Пътеводител на новака в кухнята

arrow left icon

10 ястия, които всеки може да приготви

Кои са най-лесните ястия? Кои рецепти за супи са подходящи за новаци в кухнята. Може ли всеки начинаещ готвач да приготви вкусен десерт? Супичка събира 10 рецепти на популярни ястия, които всеки може да приготви, дори и да няма опит в кухнята. Готвенето е лесно! Готвенето е приятно! Готвенето е достъпно за всеки, стига да има желание и малко търпение!

1. Пържени филийки
Пържени филии
Пържени филийки
Рецептата за пържени филийки е подходяща за всеки начинаещ готвач, а същевременно няма човек, който да не обича пържени филийки. Рецептата за пържени филийки освен, че е лесна и много бърза е и много икономична, което я прави чудесна закуска и за всяка студентска квартира. Научите ли си да правите пържени филийки винаги ще сте готови с универсално вкусна закуска.
Вижте цялата рецепта тук »

2. Пилешка супа
Пилешка супа
Пилешка супа
Пилешката супа е една от най-често приготвяните, а и най-любимите супи. Пилешката супа е силна и питателна супа и може да бъде ползвана освен като начало на менюто и като основно ястие. Пилешката супа е и универсален лек както при настинка, заради сгряващия си ефект, така и като лек срещу лошо настроение.
Вижте цялата рецепта тук »

3. Миш-маш
Миш-маш
Миш-маш
Рецептата за миш-маш освен много любима е и много лесна. Рецептата за миш-маш е типична студентска рецепта, подходяща за студенстката кухня, защото е и бърза, засищаща и много икономична. Миш-машът е бърз изход от всяка ситуация, в която трябва да се приготви нещо на бързо, може да се приготви и през лятото (с пресни чушки), и през зимата (с печени чушки).
Вижте цялата рецепта тук »

4. Пържоли
Пържоли
Пържоли
Пържолите са колкото вкусни, толкова и лесни за приготвяне. Рецептата за пържоли на фурна на Супичка е рецепта за истински новаци в кухнята. Тази рецепта е подходяща за всеки начинаещ готвач, който ще посреща гости, тъй като пържолите на фурна се готвят почти сами! Само трябва да направите и една голяма картофена салата и сте готови с вкусната вечеря!
Вижте цялата рецепта тук »

5. Баница
Баница
Баница
Баницата е толкова важна част от българската кухня, че всеки начинаещ готвач минава задължително и през рецептата за баница. Като за начало, тъй като е и най-важна, е добре да започнете с рецептата за баница със сирене. Огромният плюс на рецептата за баница със сирене е нейната универсалност! Баницата със сирене е чудесна идея за закуска, но може да сервирата баница и за обяд, и за вечеря. Освен това баницата със сирене е подходяща и за храна за изпът за всяко пътешествие.
Вижте цялата рецепта тук »

6. Спагети с доматен сос и кайма
Спагети с доматен сос и кайма
Спагети с доматен сос и кайма
Доматеният сос с кайма е всъщност сос Болонезе. Спагетите, и по принцип пастата, са от продуктите, които стоят в основата на изхранването на цялото човечество, защото са евтини, защото се приготвят лесно, а същевременно спагетите са и много вкусни. И ако спагетите са универсално любимо ястие, най-често приготвяният сос за тях е сос Болонезе в различни варианти. Спагетите със сос Болонезе също спадат към ястията, подходящи и за студенстката кухня, така и за посрещане на непретенциозни гости.
Вижте цялата рецепта тук »

7. Боб чорба
Боб чорба
Боб чорба
Любима рецепта! Лесна рецепта! Основна рецепта! Рецептата за боб чорба също е от задължителните рецепти за менюто на всеки български кулинар. Рецептата за боб чорба е и една от първите рецепти, към които се обръща всеки, заловил се за готвене. Смело подходете към рецептата за боб чорба, защото тя се приготвя лесно, само трябва да не забравяте да накиснете боба предварително и да посолите боб чорбата в края на варенето.
Вижте цялата рецепта тук »

8. Мусака
Мусака
Мусака
Мусаката е едно изключително богато ястие! Степента на трудност на рецептата за мусака е малко по-висока от тази на останалите рецепти в списъка на любимите ястия, които всеки може да се научи да готви, но пък мусаката е толкова любима, че всеки трябва да се пробва с рецептата. Мусаката е добра идея винаги, когато искате да зарадвате любимите си хора с вкусно ястие и да създадете уют на трапезата.
Вижте цялата рецепта тук »

9. Кекс с ябълки
Кекс с ябълки
Кекс с ябълки
Най-бързият и лесен кекс, който винаги бухва! Кексът с ябълки! Кексът с ябълки е много пухкав, сочен и вкусен. Подходящ и за закуска и за десерт. Безспорен плюс на рецептата за кекс с ябълки е че ябълки на пазара има целогодишно, тъй че рецептата е приложима във всеки един момент!
Вижте цялата рецепта тук »

10. Мляко с ориз
Мляко с ориз
Мляко с ориз
Списъкът с любими ястия, които всеки може да се научи да приготвя няма как да не завърши с десерт! А кой друг десерт е по-лесен, по-вкусен, по-обичан от млякото с ориз. Рецептата за мляко с ориз е подходяща за приготвяне и от най-неопитните готвачи, подходящ завършек на менюто на всеки новак в кухнята.
Вижте цялата рецепта тук »

ДОБЪР АПЕТИТ!

comments icon Коментари  (7)

Добави коментар
  • Dani B.2013-12-09 18:16:05

    Звучи като детска игра. :)) Всичко изглежда прекрасно и много апетитно! :)

    • Гисчо2013-12-09 18:31:45

      Хахаххаа! Това е идеята, готвенето да е лесно като детска игра! :)

Добави коментар

Име
Коментирай