Супичка е вече с мобилно приложение за Android и iOS

Пътеводител на новака в кухнята

arrow left icon

Храна в кутия - на излет с кутия за храна

Едно от многото приложения на кутията за храна е като начин за съхраняване и пренасяне на храна на открито. Дали ще бъде обяд в парка по време на обедната почивка, или пък ще бъде обяд сред природата в почивен ден, кутията за храна е чудесна идея за всяка от тези цели. Когато смяташ да хапваш сред природата обаче е добре да съобразиш менюто, защото е възможно да нямаш маса, а може да липсва дори и пейка. Затова в кутията за храна е добре да включиш ястия, които не са течни, за можеш да ги хапваш лесно и спокойно. Супичка предлага меню за храна за излет с кутия, което освен, че е подходящо и лесно за консумация, е и балансирано и много вкусно. Още една идея как да направите менюто си по-разнообразно, храненето да бъде пълноценно и приятно.
 
С кутия за храна на излет
С кутия за храна на излет

Салата от моркови с таханов дресинг
Колко са полезни морковите е известно на всички. Колко бързо се приготвя салата от моркови е също ясно. Салатата от моркови с таханов дресинг обаче е една нова интерпретация на тема “салата от моркови”. Овкусени с дресинга от тахан морковите са не само по-вкусни, а и още по-полезни. Когато приготвяте салата от моркови за излет е добре да я овкусите на момента. За да е максимално свежа салата настърганите моркови овкусете с лимон вкъщи, така морковите ще се запазят свежи. Дресигна добавете на място. Използваните от Супичка кутии за храна Lunchbox имат отделна малка кутия, която се затваря плътно с капак и пренасянето на дресинга не е проблем.
 
С кутия за храна на излет
С кутия за храна на излет
Яйчени мъфини или мини омлети със спанак
Яйчените мъфини са хитра идея за лесно за приготвяно ястие, което е засищащо, дава много енергия и е чудесна идея за храна за път или пък излет. Яйчени мъфини със спанак може да хапнат във всеки един момент. Освен това са и чудесна идея как да намерите още едно приложение на спанака в менюто, както и как да направите спанака по-апетитен за децата.
 
С кутия за храна на излет
С кутия за храна на излет
Не забравяйте да вземете и нуждата порция въглехидрати, които може да си набавите с филийка пълнозърнест хляб например.

А вкусният десерт може да бъде порция сочен ананас, с добавени листенца прясна мента за още по-голяма свежест.
 
Какво и по колко трябва да хапваме?
Какво и по колко трябва да хапваме?
Менюто на Супичка с храна в кутия за излет е напълно в синхрон с изискванията за балансирано и пълноценно хранене. Не пропускайте поне един ден в седмицата да обядвате сред природата, като съчетаете разходката с обяда.
 

comments icon Коментари  (0)

Добави коментар

Добави коментар

Име
Коментирай