Супичка е вече с мобилно приложение за Android и iOS

Пътеводител на новака в кухнята

Условия за ползване


Собственост
Настоящият сайт е собственост на Гергана Аврамова, наричана по-долу Собственик.
Съдържанието на този уебсайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове текстови, графични, фото- и видеоматериали, публикувани в сайта, са собственост на автора и собственик на сайта Гергана Аврамова, в случай, че не е посочено друго.
 
Общи условия
Потребителите получават правото да използват услугите на сайта www.supichka.com единствено за лични/нетърговски цели, ако изрично не е договорено друго със собственика на сайта.
Използването на части от текстови, фото- и видеоматериали от този сайт се допуска при условие, че бъде посочен източникът – за печатни издания, радиостанции и телевизии, и бъде добавен линк към www.supichka.com - за интернет сайтове.
Категорично се забранява препечатването на цели материали и използването на снимки и видеоматериали от сайта www.supichka.com, без изричното писмено съгласие на собственика, независимо дали е посочен източникът или е поставен линк към него. Всяко подобно действие ще бъде преследвано от собственика по съдебен път с цялата категоричност и строгост на закона.
Поставянето на линкове към материали в www.supichka.com е свободно.
Собственикът има право да премахва от страницата си, включително от форумите под материалите, мнения, съдържащи нецензурни думи или изрази, както и всякакви форми на обиди, противоречащи на добрия тон и добрите нрави.
Собственикът има право да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.
Отговорност
Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на Собственикът на сайта за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.
Собственикът на сайта не носи отговорност за:
• Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали, или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на неговото съдържание;
• Информацията, включена в сайтовете, към които в www.supichka.com са публикувани линкове, както и последиците от тяхното посещаване;
• Мненията, изразени във форумите/коментарите под материалите;
• Съдържанието на рекламите, публикувани на сайта.
 
Конфиденциалност
Собственикът може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемостта на сайта на рекламодатели/рекламни агенции, които водят статистика за броя влизания и др. действия на потребителите върху техните рекламни банери и линкове, както и да изготвя вътрешни статистики за целите на директния маркетинг (своите и на своите партньори).
Обезщетения
Собственикът си запазва правото да търси обезщетение за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите Условия за ползване и/или нерегламентирано използване услугите на сайта www.supichka.com.
За всички неуредени с настоящите Условия за ползване въпроси се прилага действащото българско законодателство.
Отварянето на страници на сайта и/или следването на линкове в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите Условия за ползване.